Tem

Nis

Tem

Okulumuzun 33 yıllık emektar çalışanı MUZAFFER KABAKÇI emekli oldu. Okulumuzun ŞİŞLİ LİSESİ olarak faaliyet gösterdiği dönemler dahil olmak üzere uzun geçmişinin tanıklığını yapan, çalışmasıyla eğitim öğretim çalışmalarının desteği olan ve mezunlarımızın neredeyse tamamının tanıdığı yegane kişi olan personelimize bundan sonraki yaşantısında sağlıklı ve mutlu yıllar dileriz.

Nis

Başta deprem olmak üzere çeşitli doğal afetlerin yaşandığı ülkemizde, ağır can ve mal kayıpları olmuĢtur. YaĢanan bu acı deneyimlerin bize öğrettiği en önemli gerçek; afet öncesinde, sırasında ve sonrasında neler yapılmasını, nasıl davranılmasını çok iyi bilmemiz gerekmektedir.

Bu bilinçten hareketle okulumuzda "Afete hazır Okul Eğitimlerini başlatmış bulunmaktayız.Okulumuzdaki eğitim iki gün sürecektir.